Birlikte Hayat Kurmaya Adım Atanlar İçin Gümüş Yüzük

Birlikte Hayat Kurmaya Adım Atanlar İçin Gümüş Yüzük

 

İnsanlar doğaları gereği doğar ve büyür. Herhangi iki birey bir şekilde tanışır ve aralarında oluşan elektrik ile evlenme kararı alırlar. Evlilik kararı alındıktan sonra evlilik için atılan adımlar vardır. Evlenmenin ilk aşamalarından olan nişan törenlerinde çiftlere yüzük takılır ve bu yüzükler kurdelelerle birbirine bağlıdır. Kurdele ile birbirine bağlı olan bu yüzükler bu törende bağlı oldukları kurdeleleri kesilerek birbirinden ayrılır. Bu törenlerde kullanılan yüzüklere alyans adı verilmektedir.

 

Bu alyanslar genel olarak gümüş kullanılarak üretilmektedir. Doğadan saf olarak toplanan gümüş elementi özel imkanlar ile işlenir ve yüzüğe çevrilir. Herkesin parmak kalınlığına göre yüzükler üretilmektedir. Parmak ölçülerine göre işlenecek olan gümüş de şekil değiştirir. Alyans seçimi yapılırken genel olarak gümüş olanlar tercih edilir ve gümüşün kendine ait olan parlaklığı ve rengi ile bütün gün ilgi odağı olur yüzükler.

 

 

Alyans Seçimi ve Gümüş

 

Çiftlerin evlenme aşamalarında alınan alyanslar seçilirken belirli kriterler göz önünde bulundurulur. Genel olarak tercih edilen alyanslar gümüşün sadece şekillendirilmiş ve ölçülere uydurulmuş halidir. Fakat bazı zamanlar çiftlerin bazıları farklılık yapıp sade yüzükler almak yerine, işlenmiş, veya güzel motiflerle şekiller verilmiş türlerden olmaktadır. Gümüş en çok tercih edilen alyans malzemesidir. Gümüş kendine ai renklere ve parlaklıklara sahiptir. Bu sebeple de tercih edilir ve değerli bir maden olmasına rağmen olduğundan daha değerli ve kıymetli bir görüntüye sahiptir. Bu değerli var oluş ve değerli görünüş dolayısıyla da evlenme aşamasında olan çiftler mutlu günlerinde birbirlerini ödül olarak gümüş yüzükle taçlandırılıyorlar.

 

 

Özel Gümüş Tasarımlar ile Zarif Yüzükler

 

Yüzükler genel olarak aksesuar takı kategorisine girmektedir. Fakat yüzük insanların hayatlarında önemli ayrı bir konumda da bulunmaktadır. Evlilik simgesi olan yüzükler yani alyans genel olarak gümüş kullanılarak üretilmekte ve insanların ömürleri boyunca yanlarında taşımaktadırlar. Evli çiftler için özenle tasarlanan ve istenilen her boyutta üretilen gümüş alyanslar istenilen her şekilde üretilebilmektedir. Özenle çizilen, tasarlanan ve de modelleştirilen yüzükler, özel günlerinizde sizi güzel temsil edecek ve hayatınız boyunca da gümüşün enerjisinden faydalanarak hep özgüven dolu ve hep pozitif enerji yüklü olacaksınız. Özel günler için yüzük, yüzük için de gümüş sizin kurtarınız olacaktır.

 

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

16 Kasım 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR