Gümüş Takı Satın Almak İçin 5 Neden

Gümüş Takı Satın Almak İçin 5 Neden

 

Gümüş, tüm değerli metallerden en parlak görünümlü olanlardan biridir. İnce Gümüş olarak da bilinen Saf Gümüş kuyumculukta işlenip üretmek için nispeten yumuşak olduğundan, güçlü ve dayanıklı kılmak için diğer metallerle karıştırılır. Bazı insanlar gümüşün sadece küpeler için üretildiğini düşünür. Bazıları da bunun sadece altının ucuz bir alternatifi olduğunu düşünebilir.

Aslında gümüş, hem zamansız hem de modaya uygun görünümler oluşturmak için düşünülebilecek her mücevher türünde kullanılır. Modern mücevher tasarımcıları bu asil metale akın ediyorlar, çünkü gümüş, dövülebilirlik açısından güzellik ve dayanıklılığın mükemmel birleşimidir.

Mücevher kutunuza neden gümüş takı eklemeniz konulu yazımızı sizler için derledik.

 

 

Altın ve Platine Göre Daha Uygun Fiyatlı

 

Gümüş takılar kolaylıkla kullanılabilir ve altın veya platin gibi mücevherlerinizle eşleştirilince maddi olarak daha uygun fiyatlıdır.

 

 

Ömür Boyu Kullanım Süresi

 

Gümüş, herhangi bir onarımı için kolayca muhafaza edilebilir, dosyalanabilir veya cilalanabilirdir. Sert kullanım nedeniyle oluşabilecek ve her temizlendiğinde veya cilalandığında daha yeni görünebilecek yüzey hasarları kolayca onarılabilirdir. Gümüş takılarınızı sık sık giymek, parlak ve ışıltılı görünmesini sağlamak için en iyi yoldur.

 

 

Üstün İşçilik ve Tasarımlar

 

Jelux Silver gümüş takıları daha uygun fiyatlı olduğundan, bizim gibi tasarımcıların geniş bir ürün yaratmasını gerçekten kolaylaştırmıştır. Sürekli değişen stil ve konseptler, satın alırken işinizi bir hayli zorlaştıracaktır. Son derece güzel görünen üst düzey ışıltılı işçiliği ile aklınızı başınızdan alacak milyonlarca tasarım bulabilirsiniz.

 

 

Cildinizle Barışıktır

 

Cildiniz altın ya da platin dışındaki her şeye alerjisi olanlardansanız, işte size iyi bir haber. Gümüş, kulaklarınıza veya cildinize alerji yapma olasılığını azaltır. Jelux Silver'ın ürettiği gümüş takılar kurşun, nikel ve kadmiyum içermez. Bu sayede bütün takılar daha güvenlidir.

 

 

Paranızın Karşılığını Verir

 

Gümüş, tüm parlak metallerin en beyazıdır. Mütevazı bir fiyata güzel bir gümüş takı parçasına yatırım yapmak sizin için bir avantaj olabilir. Gümüş takılar ayrıca, metallere istenilen görünümü vermek için altın veya rodyumla kaplanır.

Mevcut gümüş seçenekleri, mücevher koleksiyonunuzu tamamlamayı veya geliştirmeyi kolaylaştırır. Gümüş, çoğu metalleri tamamlar, bu nedenle çatışan herhangi bir şey için endişelenmenize gerek yoktur. Gümüşün en büyük avantajlarından biri, tüketiciler arasında sadece popüler değil, aynı zamanda tasarımcılar arasında da popüler olmasıdır.

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

10 Ekim 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR