Doğayla Frekansınız Uyuşuyor Mu?

Doğayla Frekansınız Uyuşuyor Mu?

 

Doğa insanlara her zaman enerjisiyle ve güzellikleriyle bir şekilde etki etmektedir. İnsanların asıl doğası her zaman doğadır. Geçmişlerinde nereye kadar inerseniz inin sonuç her zaman doğa olacaktır. Bu nedenle insanlar kendilerini doğaya bıraktıkları zaman daha özgür ve daha güvende hissetmektedir. Peki doğa dışında kendinizi nerelerde mutlu ve de huzurlu hissediyorsunuz? Annenizin yanında? Peki ya sevdiklerinizin yanında? Bunların her biri aslında sizin doğanız, sizin en huzurlu ve özgür olduğunuz yer zaten.

Doğada insanların en önemli kavramı aslında yuva kavramıdır. Yuva her zaman kişiye özel olan sıcaklığıyla kişiyi kendi gibi hissettirir ve kendi gibi olmaya zorlar. Çok geniş bir perspektiften bakılacak olursa eğer insanlar için doğa bir yuva niteliğindedir. İnsanların sürekli köy özlemi çekmesi ya da deniz manzarasına karşı keyif bulması doğanın bizim yuvamız olmasındandır.
 

 

Gümüş Doğa’dandır!


Doğa bize her zaman güzelliklerle gelmektedir. İçerisinde barındırdıklarını bizimle paylaşır ve onun bize sunduklarıyla güzel şeyler yaratırız. Doğa bize görsellik olarak hem örnek olmakta hem de hep güzel şeyler sunmaktadır. Bunlardan birisi de takıların olmazsa olmazı olan gümüştür. Gümüş hem kendine ait olan parlaklığı hem de kendine has olan rengiyle doğayı gözler önüne sermektedir. Doğanın bize özenle sunmuş olduğu gümüş de doğa gibi saf bir güzelliğe sahiptir.

Mevsimler doğanın bize sunduğu artı güzelliklerden ve farklılıklardandır. Biz de hep doğadan esinlenerek ortaya gümüş tasarımlar çıkarıyor ve doğanın bize sunduğu sembolleri takılara yansıtıyoruz. Tamamen iç içe olmasak da aslında yuvamız olan doğa ile her zaman iç içe ve her zaman ondan parçalarla birlikteyiz.
 

Doğal Taşlar Doğayı Temsilen Gümüşlerde


Gümüş tasarımlar ve takılar hayatımızın içerisinde bize eşlik eden değerli şeylerdendir. Hayatımızın önemli detaylarından olan görsellikleri genellikle kıyafetlerle sağlıyoruz. Kıyafetlerin kattığı görsel güzellikleri takılarla taçlandırıyor ve daha canlılık kazandırıyoruz.

Gümüş takılar zaten kendi parlaklıkları ve kendine ait olan renkleri ile gözleri kamaştırırken bir de doğadan saf olarak çıkarılan doğal taşlarla bir araya gelerek, kullanan kişiye hem enerji veriyor hem de birçok farklı güzellik katıyor. Doğayla ne kadar uyuşuyorsunuz bunu doğal taşlar ile algılayabilirsiniz.

 

 

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

14 Ocak 2020

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR