Doğru Takı Setlerini Alma İpuçları

Doğru Takı Setlerini Alma İpuçları

 

Takı setleri, kıyafetinizi dengelemek ve görünümünüzü koordine etmenin klasik bir yoludur.Takı setlerinin güzelliği, eşleşen parçaları elde etmesidir, ancak tüm parçaları birlikte takmak zorunda değilsiniz. Birbiriyle uyuşan eşgüdüm koordinasyon modası artık geride kaldı.

Takı kişisel tarzınızı tanımlamanıza yardımcı olur.  Sizin tarzınıza uygun takı setlerini sizler için derledik.

Değerli gümüş, birinci sınıf kaplamalar, tasarım öğeleri ve iyileştirilmiş takılar iyi şeylerdir.;Çin malı takıdan bir koleksiyon yapmamalısın. Kadınlar, bugün hiç olmadığı kadar kaliteli, eşsiz ve çok yönlü takı seçeneklerine erişebiliyor. Gümüş ile eşleştirildiğinde, modern takılar zevkli ve güzeldir. Tarzınızı tanımlayan yenilikçi bir görünüme sahiptir.

Bu modern malzemelerin bazılarına bir bakalım:

Kırmızı mercan - Endonezya ve Güney Çin Denizi sularında bulunan kırmızı mercan, en değerli ve çok yönlü malzemelerden biridir. Takı tasarımında binlerce yıldan beri kullanılmaktadır, bilinen en eski kullanım M.Ö 3000 yıllarına kadar uzanmaktadır.

Abalone - Bu tanıdık malzeme nadiren parlak ve renklidir. İç kısmı yanardöner ve renkli sedeftir.Yeşil, pembe ve mor tonları gümüş ve beyaz ile dengelenmiştir.Abalone barışı ve şefkati sembolize eder.

Turkuaz - Bu muhteşem yarı kıymetli taş, gök mavisinden derin mavi-yeşile kadar gölgeler halinde gelir.Bu refah taşı, Batı ABD ve Meksika'da bulunan en güzel tonları olan Kuzey ve Güney Aerica, Çin ve Orta Doğu'daki madenlerden geçer.

Koa ağacı - AyrıcaAcacia Koa olarak da bilinen bu ağaç Hawaii'ye özgüdür.Yaşına bağlı olarak güzel bir ton yelpazesi ve renkleri açık sarıdan koyu kırmızıya ve kahverengine kadar değişiyor.Parlatıldığında, bu ahşap başka hiçbir ahşapta bulunmayan bir 3D görünüme sahiptir.

Markazit  - Bu, tüm dünyada parlak yüzeylerini göstermek için kesilmiş kırılgan bir mineraldir.Gümüşe pirit kakma kalıpları tekniğine Markazit adı verilir ve klasik, resmi bir görünüme sahiptir.Binlerce yıldır kuyumculukta kullanılıyor ve güçlü zihinsel güçle ilişkilendiriliyor.

Roma Camı  - Eski İsrail, Roma İmparatorluğu'ndaki en büyük cam üreticilerinden biriydi. İsrailliler, bir dizi renk ve doku derinliği üretmek için metal renklendiriciler ve mineral katkılar kullanarak Roma camını yaptılar.
Yüzyıllarca hava ve aşınma oksidasyonuna katkıda bulundu ve şimdi çarpıcı tasarımlarla takı tasarımında kullanılıyor.

Gümüş Bu değerli metal herşeyle uyumlu. Ayar yüzde 92,5 saf gümüş ve yüzde 7,5 bakır içerir.Beyaz renk yukarıda belirtilen yarı kıymetli taşları güçlendirir ve Koa ağacı gibi ahşapla yaratıcı bir eşleşme sağlar.
 

 

TAKI SETİ NE ZAMAN SATIN ALINIR


Takı setleri, güzel bir armağanı bir araya getirmede güzel bir tahminde bulunur.Genellikle bir kolye ve eşleşen küpeler içerir, ancak bazen bir yüzük ve bir bileziği veya hatta bir broş da içerir. Düğün gibi koordineli bir görünüm için veya güzel bir hediye olarak iyidirler.Setlerin güzelliği, bir tanesinde iki armağan olması ve birlikte giyilmesi gerekmemesidir.

 

 

 


Gümüş Değerinde Öneriler

17 Ocak 2020

Etiketler: Gümüş Değerinde Öneriler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR