En Popüler Taşlı Bileklik Stilleri

En Popüler Taşlı Bileklik Stilleri

 

Antik çağda keşfedilmesinden bu yana, gümüş değerli bir metal olarak kabul edilmiştir. Gümüş bileklikler hep kadınlar ve erkekler için süslemede kullanılmıştır. Saf gümüşün aksine gümüş,% 92,5 gümüş ve% 7,5 bakırdan yapılmış, daha sert ve daha uzun ömürlü bir son ürüne izin veren bir alaşımdır. Şu anda trend olan en popüler gümüş bileklik stillerinden bazılarına göz atalım.

 

 

Popüler Gümüş Bileklik Stilleri

 

Gümüş bileklikler, manşet, halka, zincir gibi çeşitli stil ve şekillerde üretilir. Bu tarzların her birinin kendine özgü bir çekiciliği ve amacı vardır. Hediye olarak bir gümüş bileklik almayı düşünüyorsanız, bu listeyi bileklik stilleri ve “hedef” izleyicileri için bir rehber olarak kullanabilirsiniz.

 

Gümüş Bileklik: En popüler bileklik stillerinden biridir, çünkü çok sayıda tasarım ve kaplamaya sahiptirler. Bileklikler, çeşitli desenler veya boyalı stillerle pürüzsüz veya dokulu bir şekilde elde edilebilir.

 

Gümüş Manşet Bileklik: Manşet bileklik normal bileklikten daha geniştir. Gümüş manşet bileklikler olgun kadınlar için zevkli bir hediye olabilir ve genellikle diğer bileklik türlerinden daha pahalıdır.

 

Gümüş Link Bileklikler: Bu tür bileklikler, karmaşık bir tasarıma sahip ve kol boyunca düz bir şekilde örülmüş yakından dokunmuş parçalardan yapılmıştır. Ayrıntılı bir bağlantı bileziği için harika bir örnek, tarihsel olarak doğru olan bağlantı düğümleri nedeniyle ilgi çekici bir havası olan Bizans tarzı bağlantı bilekliğidir. Erkekler için en popüler gümüş bileklik stillerinden biri, bisiklet zinciri bağlantı bilekliğidir.

 

Gümüş Zincir Bileklikler: Genel olarak en popüler gümüş bileklik stillerinden biri gümüş zincir bilekliktir. Bu bileklikler klasik, zamansız, çok yönlü ve birçok kıyafet tarzı ile uyuyor. Zincir bileklikler düz gümüş aksan olarak takılabilir veya cazibeli bir bileklik olmak için takılarla süslenebilir. Bu tür bileklikler güzel nişan veya doğum günü hediyeleri olabilir.

 

Gümüş Tek Taşlı Bileklikler: Tek bir cazibe veya değerli taşa sahip basit gümüş bileklikler, taşıyabilecekleri özel anlamdan dolayı günümüzde en popüler gümüş bileklik stillerinden biridir.

 

 

Gümüş Bilekliklerin Bakımı

 

Dikkatli kullanıldığında gümüş bilekliklerin bakımı kolaydır. Saç spreyi, vücut losyonları ve güneş kremi gibi spreylerle ve losyonlarla temastan kaçının. Çamaşır suyu, amonyak, alkol veya parmak oje sökücülerle çalışmadan önce daima gümüş bileklikleri çıkarın, çünkü bunlara her gün temas halinde olduğunuzda buradaki kimyasal maddeler gümüşün kararmasına neden olabilir.

 

Gümüş bileklikler için uygun saklama, kararmayı önlemenin anahtarıdır. Takı saklama için yapılmış bir depolama çekmecesi veya kabini idealdir çünkü serin ve kuru bir hava geçirmez alandır.

 

Bir bileklik birkaç aydır takılmadıysa, yumuşak bir bezle hafifçe sürtünme gibi küçük bir temizlik gerektirebilir. Gümüş bilekliklerin derinlemesine temizliği, yumuşak kıllı bir diş fırçası ile yapılabilir. Nazik olmayı unutmayın ve mücevherleri temizlerken dikkatli olun. Şüphe durumunda, bir uzmana danışın.

 

Unutmayın, en değerli gümüş bileklikler; arkadaşlarımız ve sevdiklerimiz tarafından verilenlerdir. Bir bilekliğin fiyatı ne olursa olsun, kendi kişisel tarzınızı yansıtırken çok fazla anlam taşıyabilir.

 


Gümüş Değerinde Öneriler

26 Kasım 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Öneriler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR