Göz Kamaştırıcı Kırmızı Yakut ve Gümüş

Göz Kamaştırıcı Kırmızı Yakut ve Gümüş

 

Kendine özgü kırmızı tonuyla giyilen her kıyafetle uyum sağlayan takılar üretilmesine imkan sağlayan takılar üretilmesine imkan sağlayan yakut taşları takılarda özgüveni sağlayarak kişinin kendine olan güven ve enerjisini ön plana çıkarmaktadır. Maden olarak ilk çıkarıldığı zaman sıradan bir taş olan fakat işlendikten sonra elmas kadar göz alıcı olabilen bir renge sahiptir yakut taşı. Her türlü takıda, her türlü elbiseye, her saç modeline ve de her saç rengine uyum sağlayan bir taş çeşididir. Bu taşların hem yarı saydam hem de opak çeşitleri vardır ve tamamen opak olan çeşitleri kök yakut olarak anılıp renkleri de göz alıcılık açısından birçok taştan daha kıymetlidir.
 

 

Yakut Taşı Özellikleri


Çok kıymetli olan yakut taşları takıların vazgeçilmez taşlarından birisidir. Kendine has kırmızı ile hep ilgi çekici olmuş ve kadınlar düz renkli elbiseler ile birlikte kullanarak yakutu taçlandırmaktadırlar. Hem kan kırmızı hem de güvercin kanı kırmızısı gibi renk tonu seçenekleri de vardır ve her iki tonda kırmızılıklarını sonuna kadar göstermektedir. Yakut taşının kırmızı olabilmesi sağlayan da içinde bulunan krom elementidir. Sertliğine bakıldığında yakut sert bir taştır ve ısıya da çok dayanıklıdır. Çok yüksek sıcaklıklarda bile zor erimektedir. Bu değerli taşı her yerde bulamayabilirsiniz. Genel olarak asya bölgesinde rastlanan bu taş mermerler ve volkanik kayalardan çıkarılır ve değerlendirilir.
 

Kırmızının Temsili Yakut Sağlık Açısından Ne İşe Yarar?


Göz kamaştıran yakut taşı doğal bir taştır ve doğal taşlar insan vücudunu belirli yönlerden etkilemektedir. Yakut taşını her insan taşıyamaz. Kimilerinin vücuduna çok ağır etkiler yapmaktadır ve bu kişiler genel olarak sinirli ve asabi olan insanlardır. Bu taş aşkı ve cinselliği temsil etmektedir. Güçlü bir enerjiye sahip olan bu taş tutkulu bir aşk hissi yaratır ve bu alanda pozitif etkilere sahiptir. Güveni düşük olan insanlarda da özgüven yüklemesi ve cesaretli olma gibi etkiler bırakmaktadır. Sağlık açısından da bakıldığında kan basıncını dengeler ve uykusuzluk, iştahsızlık gibi problemleri olan insanlara iyi gelip bu yönde olumlu etkiler yaratır. Bu kadar ağır etkilere sahip olması nedeniyle de taşların efendisi olarak bilinmektedir.
 

Yakut Taşı ve Gümüş


Gümüş hem parlaklığı hem de kendine has rengiyle takı yapımında tercih edilen bir elementtir. Kendine özel olan sade ve şıklığına eklenen taşlar ile ortaya güzel sanat eserleri çıkmaktadır. Yakut taşı ile birleşerek saf parlaklığına ve temiz rengine alımlı bir kırmızı dokunuş meydana gelmiş olur ve ortaya muhteşem tasarımlar çıkar. Özenle çizilmiş olan modeller ve hayata geçirilmiş olan tasarımlar ile yakut taşı ve gümüş ikilisi gözleri üzerinize çekecektir. Özel günler için ideal olan yakutlu gümüş takılar sizi gecenin en parlak kişisi yapacaktır.

 

 

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

30 Aralık 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR