Gümüş Tasarımlı Takılarda Şans Sembolleri

Gümüş Tasarımlı Takılarda Şans Sembolleri

 

Eski inançlarda bazı modeller, bazı şekiller ve semboller insanlara şans getirmektedir düşüncesi bulunmaktadır. Bu sembolleri evimizde bulundurarak, yanımızda taşıyarak, eşyalarda süslendirerek veya takıya dönüştürüp yanımızda taşıyarak şansımızı üst seviyede tuttuğumuza inanmaktayız. Takı olarak da en çok tercih edilenler gümüş olan takılardır. Gümüş takıların tercih edilmesindeki en önemli nokta hem değerli olması hem kendine has resmi ve de göz alıcı bir parlaklığı olması hem de insan vücuduna faydaları olan bir enerjisi olmasıdır. Gümüş takılar şans getirdiğine inandığımız şablon ve sembollerle birleşerek ortaya hem enerji hem de koruma ışınlar çıkar ve böylece takılar göz alıcı bir hal alır. Birçok farklı yararı olan gümüş size hem pozitif enerjiler verecek hem de şan sembolleri ile şans getirecektir.

 

 

Şans Getirdiğine İnanılan Semboller

 

Geçmişten günümüze her dönemde ve günümüze kadar ortaya çıkmış olan dini inançlar ve şimdi hala var olan dini inançlarda şans getirdiğine, kazalardan belalardan koruduğuna inanılan bazı semboller ve şekiller vardır. Bu şekil ve semboller tarih incelendiğinde birçok yerde görülebiliyor ve günümüze kadar anlam ve önemi yitirmeden geliyorlar. Örneğin nazar boncuğu sembolü çok eski zamanlardan beri hep şans getirdiğine ve insanların kötü düşüncelerinden yani nazardan koruduğuna inanılmaktadır. Bu boncuk gümüş ile birleşerek ortaya renkleriyle ilgileri üstüne çeken ve göz alıcı bir eser çıkar. Ayrıca da bu eser size enerjisiyle iyi gelecektir.

 

 

Gümüş ve Şans Sembolleri

 

Takıların olmazsa olmazı gümüş yıllardır hep değerli bir maden olarak bilinmekte ve hayatımızın her alanında karşımıza çıkabilmektedir. Gümüş kimi zaman doğadan çıkarıldığı gibi normal şekillendirilerek kullanılmakta, kimi zaman ustaların özel olarak kullandığı el sanatları ile işlenerek kullanılmakta kimi zaman ise vücuda iyi geldiği düşünülen doğal taşlar ile birlikte kullanılır. Ayrıca kişinin isteklerine göre kişiye özel üretilebilir veyahut şans, umut vs. gibi semboller ile bir araya getirilerek kullanılır. Şans getirdiğine inanılan semboller ile gümüşün muhteşem parlaklığı ve kendine has rengi bir araya gelerek göz alıcı bir görüntü ortaya çıkarmaktadır. Hem taşların enerjileri hem de gümüşün enerjisi bir araya gelir ve ortaya çıkan takılar her zaman kullanılabilecek türden takılar olacaktık.


 

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

29 Kasım 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR