Her İki Bilekte Bileklik Takmanın Püf Noktaları

Her İki Bilekte Bileklik Takmanın Püf Noktaları

 

Bileklikler herhangi bir kıyafeti renklendirmenin eğlenceli bir yoludur, fakat aynı anda her iki bileğe takabilir misiniz? Kesinlikle evet.

Bazıları bu konuda hemfikir olabilir, ancak kesinlikle yapabilirsiniz. Sadece bazı şeyleri aklında tutman gerekiyor.

Her iki bilekte de bileklik takmayı düşünüyorsanız bu yazımızı sizler için derledik..

Karıştır ve Eşleştir

Bilekliklere gelince, çok çeşitli renkler, stiller ve boyutlar var.Her iki bilekte de bileklik takarken karıştırıp eşleştirmekten korkmayın.

Seçtiğiniz bilekliklerin birbirini tamamladığından emin olun.Beraber uyumlu olmayan bir avuç bileklik bir karmaşa gibi görünecek.

Kıyafet Uyumu

Kıyafetinizin kalanıyla uyuşan bileklik seçimi çok eğlenceli olabilir. Giydiğiniz şeyleri taklit eden renklere gitmelisiniz. Bunu da düz renklerle yapmak zorunda değilsiniz.Kıyafetinize uygun küçük renkte bileklikler seçmeyi deneyin. Sağlam seçenekler yine de işe yarayacak.

Kıyafetlerinizle Eşleştirmeyin

Tamamen farklı bir şey seçerek takınızı öne çıkarın. Bazı renkler ve stiller gerçekte uymayabilir. Bu yüzden, kıyafetine zıt takılar seçerken, garip değil, olumlu bir titreşim sağladığından emin olun.

Bir Saat Takın

Tüm bilekliklerle uyumluluğu yakalamanın en eğlenceli bir yolu da saat eklemektir. Ne zaman istersen sadece zamanı öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda eğlenceli bir görünüm yaratacaksın.

Bilekliklerinizle hangi saatin giyileceğini seçerken, seçtiğiniz diğer takılarla harika görünen birini seçin. Bilekliklerle, kıyafetle ya da görünüşünle ilgili herhangi bir parçayla çakışmamalı.

Daha şık takılar takıyorsanız, plastik bantlı bir saat eklemeyin. Bunun yerine ince ve metal bir saat seçmelisiniz.

Şimdi Yapma Zamanı

Bazıları her iki bileğe de bileklik takmanın yapılmaması gerektiğini söylese de, ona bir şans verelim diyoruz. Doğru, fazla abartılabilir, ancak doğru yapıldığında, görünümünüzü gerçekten artırabilir. Fakat fazla abartmadığınızdan emin olun.

 


Gümüş Değerinde Öneriler

23 Ocak 2020

Etiketler: Gümüş Değerinde Öneriler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR