Kutsal Taş Safir ile Asil Tasarımlar

Kutsal Taş Safir ile Asil Tasarımlar

Yıllardan beri kutsal bir koruyucu olarak bilinen safir, özel ellerden çıkmış gümüş tasarımlar ile birleşince ortaya asil bir duruş ve pahalı bir görüntü çıkmaktadır. Özel işlemelerle şekil verilen safir, özenle düşünülerek tasarlanan modeller ile birleşerek gümüş üzerinde ilgi çekici bir hale getirilmektedir. Krallık dönemlerinde kutsal bir taş olarak kabul edilen safir birçok probleme iyi geldiği ve de birçok kötülükten koruduğu düşünüldüğü için krallar tarafından tek ele alınmış ve yenilgilerden korunmak için de kullanılmıştır.
 

Safir Nedir?


Safir, korund adı verilen bir mineralin alt türlerindendir. Korund adı verilen mineralin iki tane türü vardır. Bu mineralin bünyesinde demir, alüminyum, krom ve titanyum mineralleri bulunmaktadır. İçinde bulunan minerallerin oranlarına göre de taş renk değişikliklerine uğrar. Verdiği renklerden siyah, mor vs. kısacası kırmızı olmayan renklerine safir adı verilir. Sertliği incelendiği zaman ısıya çok dayanıklı olan bir taştır. Safir denilen kutsal taşın diğer adı da yıldız taşıdır. Yıldız taşı ismini televizyonlarda fal ile alakalı olan sahnelerde duymuş olabilirsiniz. Yıldızlar gibi ışıltılı ve de kıymetli bir taştır.
 

Kutsal Taş Safir Nelere İyi Gelmektedir?

 

  • Böbrekleri güçlendirir ve vücuttan zararlı maddelerin atımını hızlandırır,
  • Özgürlük hissiyatı verir,
  • Kalbin kan pompalama hızını düzene sokar,
  • Aşk duygusuna karşı sadakati arttırır ve ihaneti ortadan kaldırır,
  • İnanç duygusunu güçlendirir ve kişiye bu anlamda güven verir,
  • Hissiyatı güçlendirir,
  • Sinirlilik halini azaltır ve kişiyi sakinleştirip odaklanmayı sağlar.
 

 

Gümüş ile Muhteşem Birleşme


Kutsallığıyla biline safir halk arasındaki adıyla yıldız taşı takıların gözdesi olan bir taştır. Gümüş ile birleşerek ortaya göz alıcı bir görüntü ve kaliteli bir eser çıkmaktadır. Özel ellerle işlenmiş ve tasarlanmış olan gümüş modellere safir taşı ile verilen renkler göz alıcılığı arttıracak ve gümüşün güzelliğini daha da arttıracaktır. Safir taşları ile gümüş tasarımları bileştirerek ortaya çıkarılan takılar ellerinizde, kollarınızda, kulaklarınızda, kısacası takı kullandığınız her bir bölgenizde naif duruşuyla gözleri üstüne çekecek. Ayrıca safirin ihanetten, kötülükte, büyüden ve sağlık problemlerinden koruyan kutsallığı ile de kendinizi hep özgür ve hep güvende hissedeceksiniz.


Gümüş Değerinde Bilgiler

24 Aralık 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR