Naif Ruhlu Erkekler İçin Gümüş Yüzük Tasarımları

Naif Ruhlu Erkekler İçin Gümüş Yüzük Tasarımları

 

Takılar her gün takılabilen ve kıyafetlere uydurulan aksesuarlardır. Bu aksesuarların birçok farklı çeşidi vardır ve her biri insana farklı havalar katmaktadır. Erkekler çoğunlukla bileklik, saat, kolye gibi takılar kullanmaktadır. Bu takıları seçerken de önce kendi tarzlarına uygunluğuna ardından da kaliteye bakmaktadırlar. Gümüş erkeklerin en çok tercih ettiği kalitedir. Gümüş öncelikle doğadan saf olarak çıkarılıyor, ardından özel yöntemler kullanılarak ortaya güzel sanat eserleri çıkıyor.

Kimi zaman ise ortaya çıkan bu modellere doğadan veya sentetik olarak taşlar döşenmektedir. Gümüş işleme ile alakalı birçok farklı sanat vardır. Bu sanatlar sonucunda oluşan ürünler erkeklerin tarzına göre seçilmekte ve üretilirken de kişiye özel üretilebilmektedir. Bahsettiğimiz el sanatlarından en çok tercih edileni ve en ince işlerle işleneni telkari sanatıdır.
 

 

İnce Dokunuş Sanatı Telkari Nedir?


Gümüş doğadan çıkarıldıktan sonra işlenerek takı, oje gibi şeylere çevrilmektedir. Bu değerli olan maden için birçok el sanatı üretilmiş ve bu yöntemler ile de birçok ürün ortaya çıkarılmıştır. Telkari bu sanatlar içerisinde en çok eskiye dayanan ve çok ince el işçiliği isteyen bir sanattır. Öncelikle doğada bulunan gümüş eritilip ince teller haline ayrılmaktadır. Bu ayrımdan sonra makineler ile bu incelik – kalınlık oranını ayarlayabiliyorsunuz.

Daha sonra ayrılan bu teller soğuduğu için tavalarda ısıtılmakta ve tekrar yumuşaklığa kavuşturulmaktadır. Bu işlem sık sık tekrarlanmalıdır çünkü ısıtılmış olan teller bekledikçe soğumakta ve de sertleşmektedir. İnce teller daha sonra ince el işçilikleri kullanılarak oluşturulacak olan modellere ve tasarımlara dönüştürülmektedir. Bütün bu yapılan işlemlere telkari sanatı denilmektedir. Eski yıllardan beri devam eden bu sanat sonucunda ortaya çıkan tasarımlardan gözlerinizi alamayacaksınız.
 

Gümüş Tasarımlar Naif Ruhunuzu Temsil Edecek


Gümüş birçok takıda tercih edilen bir malzemedir. Ustalar tarafından özenle işlenen gümüş yüzük haline getirilir ve üstüne el sanatlarıyla ince işlemeler yapılır. Özel tasarımlı olan bu yüzükler ince el işçiliği ile naif ruhunuzu temsil edecek ve size bu anlamda enerjiler verecektir. Gümüş tasarımlar erkekler içi vazgeçilmezdir ve onlar için her kıyafetle uyuşan değerli birer eşyadır.

Gümüş yüzük üzerine işlenen desenler ve eğer kullanılıyorsa doğal taşlar erkekler için ruhu temsil edecek ve sahip oldukları naif ruhları enerji ile dolduracaktır. Karakteristik özellikleri yansıtan takılar gümüş ile birleşince ortaya paha biçilemez tasarımlar çıkmaktadır. Erkekler için her türlü ortama ve konsepte gidebilecek olan bu özel gümüş tasarımlar ruhlara sinecek güzelliklere sahiptir.

 

 


Gümüş Değerinde Öneriler

17 Aralık 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Öneriler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR