Urban Stili Uygulama

Urban Stili Uygulama

 

Günlük yaşantımızda dolaştığımız her yerde farklı tiplerde ve farklı giyinişlerde insanlarla karşılaşıyoruz. Her bir kişinin tarzı, duruşu ve kullandıkları aksesuarlar hep farklılık gösteriyor. Aynı aksesuara sahip olan iki insan bile birbirinden o aksesuarın duruşu bakımından farklı durmaktadır. Aynı şey farklı tarzlarda farklı durmakta ve gözlere farklı zevkler vermektedir. Günlük yaşantımızda gördüğümüz ve sıkça karşılaştığımız stillerden birisi de urban stilidir.

Urban stili uygulama bakımından diğerlerine oranla daha kolaydır, çünkü bu stil günlük hayatta çokça karşımıza çıkan bir stildir ve uygulamak, stili anlamak zor olmayacaktır. Urban stili doğumu için 80’li yıllardır dememiz yanlış olmayacaktır. Çünkü bu stil modanın en çok parlamaya başladığı dönemlerde büyük artış göstermektedir. Bu stil özellikle 90’lı senelerde doğmuş ve büyümüş olan çocuklar üzerinde etki etmektedir. Urban stili şehirsel, kentsel anlamı taşımaktadır ve genellikle de başına buyruklukla bağdaştırılmaktadır. Popüler şehir havasını en iyi yansıtan stil olan urban stili hangi parçalarla öne çıkmaktadır?

 

 

Çelik Aksesuar Kullanımı

 

Şehir hayatını en iyi yansıtan stil olarak kullanılan urban stilini en iyi yansıtan aksesuar çeşitleri çelik olanlardır. Hem çelik aksesuarlar hem de urban stili gücü temsil etmektedir. Gücü temsil eden çelik ve şehirli stili bir arada iken özgüveninizi en üstlerde hissedeceksiniz.

 

 

Bomber Ceket

 

Urban stili birçok farklı tarz ve birçok farklı ürünün oluşumuna yardımcı olmuştur. Bu tarzın sembolü olarak bomber ceket kullanılmaktadır. Bu ceket bel bölgelerinde ve kol ağızlarında lastiklerin bulunduğu ve de hafif bir şişkinliğe sahip olan ceketlerdir. Urban stilde bu ceket kullanımı şehirleşme bakımından önemli bir yere sahiptir.

 

 

Hip-Hop Dans

 

Sneaker ayakkabılar günümüzde çok kullanılan ayakkabılardandır. Bu ayakkabıyı hayatımıza sokan urban stilin yani şehirli yaşamın meydana çıkardığı hip-hop müziğidir. Enerji bakımından yüksek olan bu ayakkabı modeli şehirli yaşamı gözler önüne sermektedir.

Urban stilini yani şehirli yaşamı en çok göz önüne sokabilecek olan şeylerden birisi e modernliğin parıltısını taşıyan gümüş tasarımlardır. Gümüş kullanılarak oluşturulan takılar modernlik katmakta ve şehirli yaşamına uygun olarak göz alıcılığı sağlamaktadır.

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

20 Aralık 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR