Yeni Yıl İçin Gümüş Takı Moda Trendleri

Yeni Yıl İçin Gümüş Takı Moda Trendleri

 

Her yıl Paris, New York, Milano ve Tokyo da moda haftalarındaki moda trendleri görünümleriyle gümüş takılar sunuluyor. Tasarımcılar sürekli olarak gümüş takıları yeni ve heyecan verici şekillerde yeniden keşfeder ve yorumlar. Öyleyse gümüşü modaya uygun yapan şey nedir? Cevap basit: Gümüş, aynı zamanda güzel, çok yönlü, dayanıklı ve uygun fiyatlı tek mücevher türüdür.

Yetenekli tasarımcı ve sanatçılar, gümüş takıları sürekli olarak yeniden tasarlar ve yeniden keşfeder. Bu yeniden keşif, takı takan kadınların zevkleri de geliştikçe ve yeni bir şeyler istediklerinde gelişmektedir. Aksesuarın bir yüzük, kolye, küpe veya bilezik olmasına rağmen, gümüşün asla modası geçmez.

Yeni yıl için gümüş takı moda trendlerine bir göz atalım.
 

 

Yaka Kolye


Tasma kolyenin ortaya çıkışını 2015 yılında ilk kez gördük. Trend geliştikçe, tasma kolyenin ışıltılı taş ve taşlarla süslendiğini gördük. Şimdi daha büyük, daha ayrıntılı yaka kolyelerine doğru bir kayma görüyoruz. Bu gümüş kolye, bir tür birbirine bağlanan çeşitli tasarımlara ve katmanlara sahiptir.
 

Gerdanlık Kolye


Yeni Yıl için en önemli gümüş takı moda trendlerinden biri de gerdanlıktır. En yaygın gerdanlık kolyesi türü tamamen gümüş ten yapılmamasına rağmen, birçok gerdanlık türü ilgimizi çekiyor. Gümüş takılar her çeşit şekil ve stille gelir ve tasarımcılar onları daha da benzersiz ve kişisel hale getirir.
 

Bileklik


Çekici bileklikler bu yeni yıl boyunca hala çok trent takılardan bir tanesidir. Zaten bir bilekliği sevdiyseniz, anlamlı, çekici ve az maliyetli olduğundan dolayı sizin için ilk tercihlerden biri olmalıdır. Bileklikler ile ilgili en iyi özellik, tamamen farklı ruh halleri ve görünümler elde etmek için üzerine eklenmeleri, çıkarılmaları veya yeniden düzenlenmeleridir.
 

Kulak manşet


Kulak kelepçeleri bu yıl moda sahnesinde olmaya devam ediyorlar. Kulak manşetleri, kulaklarını delmek istemeyenler için mükemmel aksesuarlardır. Farklı görünüm ve zevkleri yansıtmak için kulağın farklı kısımlarına gümüş kulak manşetleri takılabilir.

 

 


Gümüş Değerinde Öneriler

10 Aralık 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Öneriler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR