Gümüş Takılar Hakkında Bilgiler

Gümüş Takılar Hakkında Bilgiler

Gümüş Takılar Hakkında Bilgiler


 

Altın, platin ve titanyum gibi beyaz değerli metalleri seviyorsanız, gümüşü de seveceksiniz. Gümüş, değerli bir beyaz metal için uygun fiyatlı bir alternatiftir. Giydiğiniz takı sizi ve kişisel tarzınızı temsil etmelidir. Aşağıda, bu metali daha da çok sevmenizi sağlayacak gümüş takılarla ilgili bazı eğlenceli bilgiler bulunmaktadır.

 

 

Gümüş Dayanıklıdır

 

Gümüş, yüksek sertlik seviyesine sahiptir. Sertlik seviyesinde 2.5 ile 2.7 arasında değişerek bazı altın türlerinden daha dayanıklı olmasını sağlar. Mücevheratların günlük kullanım ve düzenli kullanımlara yetecek kadar sağlam olması önemlidir.

 

 

Gümüş Mükemmel Bir Zemin Yapar

 

Gümüş, kübik zirkonya taşları için mükemmeldir. Gümüş, beyaz bir metal olduğundan, değerli taşları mükemmel şekilde tamamlar. Orijinal elmasların aksine, değerli taşlardaki kusurlar hakkında endişelenmenize gerek yoktur. Bu kalite, beyaz gümüş rengi tonu ile uyumlu olmasını sağlar.

 

 

Gümüş Pratiktir

 

Gümüş takılar hakkındaki en önemli eğlenceli gerçeklerden biri de uygun olmasıdır. Altın veya platin maliyetinin sadece bir kısmıyla klasik, zarif bir görünüm elde edilebilir. Bu, özellikle seyahatlerinizde farklı mücevher türlerini alırken seyahat etmek istediğinizde oldukça pratiktir. Çok değerli mücevherlerin aksine kaybolması veya çalınması konusunda endişelenmeniz gerekmez.

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

22 Ekim 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR